Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23583 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Наступної п’ятниці, дев’ятого липня, в будівлі колишнього заводу «Арсенал» відкриється новий клуб «Арсенал XXII». Він розташувався поряд із ресторанами Kyiv Food Market, повідомляє DTF.

На відкритті гратимуть німецький дует FJAAK та українські діджеї Etapp Kyle і Daria Kolosova.

Візуалізації інтер’єрів

Обравши будівлю заводу, команда «Арсенал XXII» вирішила відштовхуватися від ідеї клубу як культурної кузні та музики як найсильнішої зброї сучасності.

«Викликом для нас стало те, що будівля має історичну цінність, тому ми мали розробити проєкт, який дав би нам необхідні технічні можливості, при цьому не порушивши цілісність будівлі»

Клуб робитиме акцент на таких стилях електронної музики, як хаус, техно, ейсід, електро. Планують залучати не лише відомих музикантів, але й початківців, а відтак стати брендом, який міг би допомагати їх просуванню.

Наразі планується проводити нічні вечірки щовівторка та щоп’ятниці, а в подальшому хочуть робити заходи частіше та запустити також і вечірній формат. Крім вечірок збираються проводити концерти, лекції, перформанси, виставки та покази.

Нагадаємо, корпуси заводу «Арсенал» та простір перед ними повністю оновили в 2019 році. Там відкрився Kyiv Food Market – фудкорт зі спільним простором та низка ресторанів з відкритими терасами. Через дорогу триває оновлення Арсенальної площі з будівлею Військової комендатури – проєкт A-Station.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button