Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook/kyivpride

Правозахисна хода Марш Рівності відбудеться в центрі Києва 19 вересня. Про це повідомляє організація KyivPride.

Темою заходу стане безпека та вимоги введення в дію законодавства щодо злочинів на грунті нетерпимості до ЛГБТ+ та інших груп. Громада вимагатиме імплементацію законопроєкту 5488, що передбачає покарання за подібні злочини.

«Ми втомилися чекати змін та терпіти систематичні залякування, тиск, зриви мирних заходів, напади на активістів та активісток, ЛГБТ+спільноту і людей, які просто хочуть бути собою. Ми вимагаємо змін тут і зараз, адже хочемо жити вільно у власній країні, аби розбудовувати вільне суспільство та працювати на його благо без остраху за свою ідентичність», – розповів Ленні Емсон, керівник KyivPride.

Зараз команда працює над програмою ПрайдМісяця та його безпечним проведенням. Заходи відбудуться з дотриманням усіх карантинних вимог. На марші очікують близько десяти тисяч людей.

25 червня біля Офісу президента відбудеться перший в Україні прайд у форматі рейву.

Протестні акції проти нападів праворадикалів та на підтримку законопроєкту 5488 вже проходили раніше.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button