Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Гермозатвор. Фото: пресслужба метрополітену

19 липня Києвом пройшла сильна злива з грозою, пориви вітру сягали 24 м/с. За 30 хвилин випало 18 мм опадів, що дорівнює майже тижневій нормі, повідомляє пресслужба КМДА.

Вода залила касові зали станцій метро «Академмістечко» та «Берестейська». Вестибюлі зачиняли на вхід і вихід. У той час як Академмістечко» вже відкрили, у переході до станції «Берестейська» застосували гермозатвор. Про це повідомляє пресслужба метрополітену.

Гермозатвор. Фото: пресслужба метрополітену

У спільноті «Я Відрадний» повідомляють, що вода залила платформи станцій метро.

Ліквідація наслідків на станції «Берестейська». Фото: пресслужба метрополітену

Через погоду маршрути наземного громадського транспорту курсують без дотримання розкладу руху.

Скріншот із відео Громадське

Наслідки негоди ліквідують 12 бригад гідрослужб та 38 бригад Київавтодору – загалом 326 працівників, а також гідромонітори, мулососи та мотопомпи. Підтоплення є на проспекті Палладіна, вулицях Стеценка, Площі Героїв Бреста, у тунелі на вулиці Теліги, на вулицях Кирилівська, Автозаводська, проспекті Перемоги тощо.

У КМДА запевняють, що напередодні прогнозованих дощів у кожному районі посилено очищали зливостоки. Однак, наприклад, у тунелі на вулиці Теліги зі зливою не впоралися п’ять потужних насосів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button