Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23430 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook/kvityukrainy

Міська влада анулювала контрольну картку на проведення будівельних робіт в будинку «Квіти України» на Січових Стрільців, 49. Про це повідомив керівник Департаменту міського благоустрою.

За його словами, листи про необхідність повернення контрольної картки сьогодні направлять власнику. Також забудовнику внесуть припис з вимогою прибрати встановлену біля будівлі огорожу.

У випадку, якщо власник не прибере огорожу протягом трьох днів, її мають демонтувати комунальники. День тому забудовник почав відновлювати паркан.

Контрольна картка про порушення благоустрою – документ, який дозволяє виконувати будівельні роботи, при яких порушується благоустрій міста.

Після початку демонтажу «Квітів України» кияни розібрали будівельний паркан, заблокували техніку та окупували будівлю.

15 липня суд заборонив проведення демонтажу будівлі «Квіти України» через порушення немайнових авторських прав архітектора Миколи Левчука. 13 липня суд також наклав арешт на будівлю у кримінальній справі, яка не перетинається з позовом про авторські права.

Докладніше про «Квіти України»: Кияни «захопили» пам’ятку модернізму, не даючи її знести. Чому це сталося і що буде далі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button