Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 303 днів. За цей час ми опублікували 26351 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


В приміщенні колишнього заводу «Арсенал» запрацював у тестовому режимі новий бар – «Вогник». 30 липня, цієї п’ятниці, бар офіційно відкриває свої двері для гостей.

«Вогник» відкрили в ревіталізованому просторі A-Station біля станції метро «Арсенальна». Бар працює щовечора крім понеділка. Заклад розташований в підземному приміщенні будівлі.

Концепцію закладу визначають як «бар дивних людей»: власники хотіли створити safe space, в якому вдалося б з’єднати вайб 1970-их та сучасну барну культуру. У «Вогнику» працює фейс-контроль та діє дрес-код під час вечірок.

У закладі є один великий зал з автентичним цегляним склепінням, контактною барною стійкою, діджей-плейсом із золотою огорожею та зоною посадки зі столиками і диваном. Бар розрахований на 50 посадок всередині та приблизно 20 – на літній терасі нагорі біля входу.

Центральний акцент над барною стійкою – натюрморт довжиною в чотири метри від художниці Олександри Чічкан. Мисткиня зобразила бенкет мавп, виділивши кожну деталь, завдяки фірмовій техніці колажу.

Коктейльну карту розробляв Віталій Колпачев (Alchemist Bar, Hendrick’s Bar, Platz Bar). Тут є як авторські коктейлі, так і твісти на класику. Шеф-кухар Богдан Лазоренко («Асамблея», Pure & Naive, 11 Мirrors) працював над меню «Вогника». У меню можна знайти закуски з крафтовим хлібом з паштетом та крем-сирами, салати, основні страви та десерти.

Фото: Євген Карєв

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button