Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Євгеній Авраменко

Британський журнал Dezeen пише про розроблений Balbek Bureau інтер’єр київської тату-студії 6:19, що відкрилася наприкінці минулого року. Цей проєкт номінували на 2021 Dezeen Awards.

Фото: Євгеній Авраменко

6:19 Studio на Подолі належить художниці й тату-майстрині Уляні Нешевій, у творчому фокусі якої – мінімалістичні татуювання. Назва студії відсилає до рядків із послання апостола Павла до коринтян: «Хіба ви не знаєте, що ваше тіло то храм Духа Святого».

Фото: Євгеній Авраменко

Приміщення площею 111 квадратних метрів розташоване на першому поверсі житлового будинку на вулиці Волоській.

Фото: Євгеній Авраменко

Мінімалістичний монохромний інтер’єр відображає естетичні погляди майстрів студії, яких зараз тут працює семеро. Простір має відкрите планування, тут майже повністю відсутні двері. Натомість у стінах прорізали отвори. Наприклад, зону очікування й робочу кімнату сполучає кругле незасклене вікно.

Фото: Євгеній Авраменко

В оздобленні домінують бетон і неіржавна сталь. Деякі фрагменти цегляної кладки залишили відкритими. Стіл, який слугує і як рецепція, і як робоча поверхня, вигинається, наче змія. Його краї збивали вручну, щоб зробити підкреслено нерівними.

Фото: Євгеній Авраменко

Стільці – вінтажна модель S34, спроєктована викладачем Bauhaus Мартом Стамом. Гардероб, ванну та перевдягальню заховали у кубічну структуру між стінами.

Дивіться також інші проєкти Balbek Bureau:

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button