Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23569 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Olena Shevchenko

У Києві напередодні Маршу Рівності розмістили на білбордах гомофобні постери. Це помітила киянка Олена Шевченко. У компанії відхрещуються та кажуть, що це був самочинний акт захоплення рекламних конструкцій та провокація.

У компанії повідомили, що минулої ночі сталося незаконне заклеювання трьох рекламних конструкцій плакатами, спрямованими на розпал ненависті в суспільстві. Вони вже написали заяву в правоохоронні органи.

Крім Bigmedia, постраждали ще декілька операторів зовнішньої реклами. В Асоціації операторів зовнішньої реклами України також заявили, що їхні представники не мають відношення до цієї реклами.

В асоціації запевнили, що представники операторів наразі моніторять свої конструкції та знімають несанкціоновану рекламу.

Напередодні, 19 вересня, у Києві пройшов Марш Рівності, на якій зібралось понад сім тисяч містян. Організатори очікували ще більше учасників, але вважають, що на відвідуваність вплинули пандемія та сира погода. Учасники ходи на захист прав ЛГБТ+ вимагали, зокрема, ухвалити законопроєкт про боротьбу з дискримінацією. Одночасно з «Маршем рівності» в центрі Києва проходила альтернативна акція. На неї зібралися близько 200 осіб, прихильників «традиційних цінностей», серед них – представники правих, праворадикальних організацій, релігійних організацій, писало «Радіо Свобода».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button