Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23627 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/ukrpas.ua

Від початку жовтня на Центральному автовокзалі Києва запровадили вхід на платформи лише за QR-кодами, повідомляє офіційна сторінка вокзалу.

«Закриті платформи — це насамперед про безпеку пасажирів. Тепер нелегальні перевізники та шахраї не зможуть потрапити на платформи Центрального автовокзалу Києва. Принцип роботи як в аеропорту — скануєш QR-код і потрапляєш на посадку», — пояснює директор компанії «Укрпас» Максим Скляренко.

QR-код міститься на квитку, який придбали в касах Центрального автовокзалу або на офіційному сайті ukrpas.com.ua. Якщо квиток придбано в іншому місці, його потрібно обміняти на QR-код у касах або в адміністратора біля турнікетів.

Автовокзал після реконструкції. Фото: facebook.com/ukrpas.ua

У березні 2020 року «Київпассервіс» разом з київськими автостанціями було приватизовано. У реконструкцію Центрального автовокзалу вклали 100 мільйонів гривень.

Громада вмовила інвестора зберегти під час реконструкції мозаїчні панно авторства Володимира Мельніченка та Ади Рибачук. Реставрація мозаїк тривала близько півроку.

Мозаїки в інтер’єрі. Фото: facebook.com/ukrpas.ua

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button