Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23273 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Українські медіа звернули увагу на китайський електрокар Anaig Quick ANJ3000, який продавали в одному з онлайн-магазинів за 80 тисяч гривень, що дорівнює вартості двох нових айфонів.

Щоправда, зараз на сайті вказано іншу ціну — 140 тисяч. Цей двомісний електричний хетчбек продається в мережі Алло щонайменше два роки.

Anaig Quick важить 473 кілограми, його довжина — 2,3 метра, а ширина — 1,2 метра. Пасажир сидить за водієм.

Максимальна швидкість становить 45 км/год, а заявлений запас ходу — 70 кілометрів.

Постійна потужність мотора — 4 к.с., пікова — 6 к.с. Електрокар обладнано двома свинцево-кислотними акумуляторами загальною ємністю 10,8 кВт∙год. Повна зарядка від домашньої розетки займає приблизно вісім годин.

У Китаї є версія цього електромобіля з літієвими батареями та запасом ходу 90 кілометрів, але в Україні вона наразі не продається.

Найближчим за ціною новим електромобілем в Україні, за даними Автопорталу, наразі є китайский JAC IEV7S (575 тисяч гривень). Ціни на такі моделі, як Mini Cooper SE, Hyundai Kona Electric та Renault Kangoo Z.E, вже перевищуватимуть один мільйон гривень.

Читайте також: Українці ставлять на електрокари газові системи. Чому вони це роблять?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button