Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Інспектори з паркування оштрафували автомобілі, які припаркували на смугах для велосипедистів та громадського транспорту на вулиці Солом’янській. Більшість авто оштрафували, залишивши повідомлення під двірниками, розповів представник інспекції Сергій Дубенко.

За його словами, штрафи отримали всі порушники, в тому числі деякі «відомі особи». Зокрема, мова йде про автогонщика і ведучого Олексія Мочанова, який вчора, 24 жовтня написав, що вночі його авто нібито підняли евакуатори – намалювали під ним велодоріжку, поставили автівку зверху на ще не просохлу розмітку, розвісили знаки та оштрафували на 680 гривень. Крім того, він звинуватив дорожників, що його авто припаркували на те місце без його згоди. За словами самого Мочанова, він майже не користується своїм авто – на «парковці» він стояв майже місяць.

У той час, Дубенко нагадує, що дорожні знаки на Солом’янській з’явились більш місця тому, розмітка – на минулому тижні. Він пообіцяв, що інспекція продовжить штрафувати неправильно припарковані авто на цій вулиці.

На Солом’янській перерозподілили дорожній простір, зробивши замість трьох автомобільних смуг по чотири метри завширшки – дві вужчі (по три метри) автомобільні смуги, смугу громадського транспорту (3,5 метра) та велосипедну смугу (1,5 метра).

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button