Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: vin.gov.u

В Україні протягом 29 жовтня щеплення проти коронавірусу зробили понад 317 тисяч людей – це найбільша кількість від початку кампанії з вакцинації. Про це повідомляє МОЗ.

Загалом від початку вакцинальної кампанії щеплено 10 022 978 людей, з них отримали одну дозу – 10 022 976 людей, повністю імунізовані та отримали дві дози – 7 377 032 людини. Загалом проведено 17,4 мільйона щеплень.

29 жовтня в країні виявили ще 26 198 випадків коронавірусу, у Києві – 1455.

У Києві з першого листопада вводять червоний рівень епідемічної небезпеки на території міста. Обмеження зони не діятимуть, якщо 100 % працівників та відвідувачів закладів вакциновані. Київська область перейшла в червону зону сьогодні, 30 жовтня.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button