Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23554 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Територія креативного простору KIVSH. Фото: facebook.com/Kivshcreate

У Львові архітектори balbek bureau працюють над інтер’єром кафе-кондитерської у колишній промзоні, яку цього року почали перетворювати на креативний простір. Про це повідомив засновник бюро Слава Балбек.

Приміщення майбутньої Cheese Bakery. Фото: facebook.com/balbekbureauarchitects

«Наша команда прагне гармонійно вписати інтер’єр Cheese Bakery до архітектури старої фабричної будівлі. Для цього ми зберігаємо промислове опорядження (як-от цегляну кладку на стінах) та додаємо нові дизайн-елементи лише там, де це доречно», — зазначив він.

В інтер’єрі закладу планують використати тактильні матеріали та текстури: дерево, льон, метал. Крім того, щоб підтримати загальну ідею реновації простору, дадуть друге життя старим меблям.

Візуалізація інтер’єру Cheese Bakery: facebook.com/balbekbureauarchitects

Кафе стане частиною креативного простору KIVSH — промислової території на вулиці Шевченка, що на західній околиці Львова. В австрійські часи тут були казарми та військові склади. Згодом у ХХ столітті заснували Львівський завод автонавантажувачів.

Фото: facebook.com/Kivshcreate

Територія простору займає 20 тисяч квадратних метрів. Тут планують влаштувати локації для роботи, спорту, краси та здоров’я, їжі, освіти й мистецтва.

Восени відкрили першу чергу простору, заселилися перші резиденти, серед яких — фітнес-клуб, коворкінг, дизайнерська агенція тощо.

Фото: facebook.com/Kivshcreate

Раніше balbek bureau представило проєкт ревіталізації території колишнього заводу «Алмазінструмент» у львівському районі Підзамче.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button