Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Arpad Spodni

У Києві створили інтерактивну мапу з великими проєктами бюджету Києва на 2022 рік. На карту нанесені об’єкти з додатку «капітальні вкладення».

Серед проєктів на карті виділені дороги, ЖКГ і містобудування, соціальна сфера, спорт, культура, медицина та освіта.

Фото: google maps

Наприклад, в наступному році виділять кошти на реставрацію фунікулера, реконструкцію вулиці Кирилівська з ремонтом колій, будівництво велосипедної доріжки «Солом’янка-центр», реконструкцію дороги та зони відпочинку на Трухановому острові, будівництво великої кільцевої дороги, реконструкцію Верхнього та Нижнього валів, реконструкцію Петра Сагайдачного з облаштуванням пішохідної зони тощо.

Також передбачено виділення коштів на реконструкцію парку в урочищі «Наталка», будівництво парку вздовж вулиць Ватутіна, Маяковського та Бальзака, реконструкцію гідротехнічних споруд з відновленням екологічного та санітарного стану річки Либідь, реконструкцію парку «Юність», Ландшафтного парку, парку «Почайна», Київського зоопарку.

У 2022 році виділять кошти на розробку інтегрованого плану розвитку транспортної інфраструктури та плану зонування міста.
Мапу створили в офісі депутата Верховної Ради Романа Грищука і депутатки Київради Ксенії Семенової на основі даних від КМДА.

Бюджет Києва у 2022 році становитиме, за розрахунками, близько 65 мільярдів гривень. Планується, що майже третину бюджету спрямують на сферу освіти. Значну частину коштів також виділять на медицину, транспорт, будівництво та ремонт доріг.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button