Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23587 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/dmitry.sennychenko

Голова Фонду держмайна Дмитро Сенниченко піде у відставку «за власним бажанням», повідомляє це LB.ua. Інформацію про відставку підтверджує й ексдепутат Сергій Лещенко.

За даними джерел видання, одна з головних причин звільнення — «невдоволення окремих представників політикуму приватизацією, що успішно стартувала, але може своєрідно відобразитися на рейтингах влади».

Лещенко стверджує, що причиною стала «скандальна приватизація заводу “Більшовик”, що пройшла під одного учасника».

Аукціон з продажу колишнього заводу «Більшовик» відбувся 27 жовтня. Переможець запропонував ціну в 1,43 мільярда гривень — не надто більше від стартової ціни у 1,34 мільярда.

Покупці «Більшовика» — Олексій Баранов, власник компанії А Девелопмент, і компанія UDP під управлінням Андрія Іванова. В інвестиційній пропозиції 35 гектарів біля Шулявки пропонують майже повністю віддати під житлову забудову. Докладніше про це — в нашому матеріалі.

Читайте також: З аукціону продали «Електронмаш» — закинутий завод із мозаїками, вітражами та барельєфами

За цей рік Фонд держмайна провів понад 1500 аукціонів з продажу майна на суму понад 2,2 мільярда гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button