Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: lun.ua

Компанія ЛУН Місто створила ТОП 30 житлових комплексів Києва, де найлегше запаркувати авто. Команда проаналізувала дані про 157 новобудов міста та відібрали 30 з найкращим співвідношенням кількості паркомісць до кількості квартир.

Медіанний паркувальний показник для новобудов Києва становить 0,2 паркомісця на квартиру. Проте у цієї тридцятки він привабливо вищий.

У першу трійку увійшли «Новий Поділ» від Perfect Group, Saga Development та Riverside Development на вулиці Набережно-Хрещатицька, 14 (кількість машиномісць 3440 на 1540 квартир), Intergal City від Інтергал-Буд на Старонаводницькій, 16б (1350/707), Trііinity від Seven Hills на Василя Тютюнника, 39/2 (588/409), White Lines від A Development на Васильківській, (1 687/566).

Раніше ЛУН Місто запустила опитування щодо благоустрою дворів житлових будинків. Результати оновлюються в режимі реального часу. Опитування охоплює питання про парковку, дитячі майданчики, зелені насадження.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button