Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23272 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Зимове містечко Roshen Winter Village з ковзанкою в Києві почне працювати з 29 листопада. Про це повідомили організатори.

Ковзанка площею 2200 квадратних метрів – є однією з найбільших під відкритим небом у місті. У центрі ковзанки встановлять новорічну ялинку висотою в 15 метрів із тунелем та ілюмінацію з 200 тисяч вогників.

Цьогоріч оновили парк ковзанів на 40%. Також обіцяють щогодини відновлювати льодове покриття та щоденно заточувати ковзани.

Крім того, при оплаті для користувачів платіжною системою Visa та власників карт передбачена знижка в 10% від вартості квитка.

У містечку облаштують ярмарок площею майже 2000 квадратних метрів. Там буде фудкорт з 16-ма операторами вуличної їжі та сувенірів: млинці, бургери, пряники, глінтвейн та інше. У ярмарку беруть участь ресторани та бари України, розташовано декілька барів від партнерів містечка. Планують провести фестиваль глінтвейну.

Також там з’явиться нова локація – резиденція Santa House, декілька Insta places та світлова 3D проекція на фасад центральної будівлі Roshen Plaza від художників студії Front Pictures.

Вхід на територію Roshen Winter Village вільний. Ковзанка працюватиме щодня з 29 листопада до 28 лютого. Графік роботи: з 12:00  до 22:00 у будні, з 10:00 до 22:00 у вихідні та святкові дні (24 грудня – 9 січня).

Читайте також: У Folk Ukraine розповіли, яким буде новорічне свято на Софійській площі в Києві 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button