Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: пресслужба КМДА

«Київблагоустрій» прибрав торговельні контейнери та інші МАФи з території біля Дарницького вокзалу — загалом 12 об’єктів на вулицях Бориспільська, Приколійна та Пасхаліна, повідомляє пресслужба КМДА.

При цьому під час демонтажу на вулиці Пасхаліна власники кіосків порізали колеса спецтехніки та напали на комунальників з холодною зброєю. Цей момент зафіксували на відео.

Власники кіосків порізали колеса спецтехніки

«Винні в нападі мають понести кримінальну відповідальність. Окрім незаконного розміщення та засмічення території довкола, у деяких точках здійснювався продаж алкоголю на розлив», — повідомив керівник «Київблагоустрою» Микола Бойко.

Водночас деякі інші власники самі прибрали свої МАФи, зазначають у Департаменті міського благоустрою.

Ще раніше з парку «Привокзальний» прибрали майже 20 МАФів, власники яких не мали дозволів. Зелену зону огородили 500-метровим парканом і висадили 120 хвойних та листяних дерев.

Читайте також: На Лісовому масиві газон забудували МАФом площею понад 500 квадратних метрів

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button