Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Комунальники демонтували антипаркувальний болард та світлофор, які встановили нелегальні паркувальники, на Хрещатику на в’їзді до Пасажу. Там зробили муніципальну паркувальну зону, повідомили у пресслужбі заступника голови КМДА Костянтина Усова.

Всередині Пасажу «чорні» паркувальники брали з водіїв 200 гривень за годину паркування. Водночас, згідно з офіційним тарифом першої паркувальної зони, вартість години становить 35 гривень.

Паркувальну розмітку облаштували лише на одній стороні, іншу залишили пішоходам. Також там встановили делініатори, щоб перекрити в’їзд автівкам зі сторони Хрещатику.

Два роки тому дослідники міського простору «Агенти змін» спільно з Zeitgeist Design запропонували перетворити Пасаж на публічний простір. За їхнім проєктом, потрібно зрівняти пішохідну та проїжджу частини, розробити дизайн-код до вимог, рекомендацій щодо оформлення рекламних вивісок в центрі Києва.

Фото: Міла Шикота

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button