Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: unsplash

У США співробітники компанії Apple готують різдвяний страйк через умови праці. У твіттер-акаунті правозахисної групи Apple Together закликали нічого не купувати напередодні свята.

Самі працівники планують піти з роботи раніше, щоб у свята бути поруч із сім’єю, а не на роботі. Вони вимагають, щоб компанія забезпечила їм оплачувані лікарняні, психологічну допомогу та повагу на робочому місці. Також працівники компанії закликали покупців нічого не купувати у Apple Store.

На їхню думку, такі дії допоможуть змінити рішення керівництва щодо робочих змін напередодні свят чи у святкові дні.

Працівники роздрібної торгівлі та служби підтримки AppleCare будуть змушені працювати у звичному режимі в святкові дні. Хоча інші співробітники матимуть вихідні.

Крім того, у Apple Together повідомили, що всі працівники, які підуть у день страйку додому раніше, можуть подати заявку на компенсацію через Некомерційний фонд солідарності Coworker. Організація приймає заявки на отримання виплат у 500 доларів.

У жовтні співробітники Apple TV погрожували страйком через погані умови праці. Зокрема, технічний персонал та інші працівники вимагали підвищення зарплати, перерв на обід і інших змін.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button