Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23581 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Volodymyr Hryshchenko / Unsplash

З 19 січня тисячу гривень за програмою єПідтримка можна витратити на ліки. Це поширюється на повністю вакцинованих українців віком від 60 років.

Наразі картку єПідтримка можна оформити лише у мобільному застосунку Дія.

Очільниця партії «Слуга Народу» Олена Шуляк повідомила «Укрінформу», що на фінансування програми єПідтримка потрібно приблизно ще 25 мільярдів гривень.

Наразі повністю вакциновані українці вже отримали 7,2 мільярда гривень. Пів мільярда витратили на книги, ще понад 400 мільйонів — на кінотеатри.

1000 гривень можна витратити лише на певні категорії: крім книг і кінотеатрів, це також спортзали та квитки на літак або поїзд.

З початку пандемії в Україні зробили понад 29,6 мільйона щеплень проти COVID-19. Обидві дози отримали 14,3 мільйона людей. Бустерну дозу отримали 146 тисяч.

Тим часом в уряді заявляють про нову хвилю епідемії. Особливо багато хворих на заході країни — Івано-Франківську область готуються перевести в червону зону.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button