Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23609 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: пресслужба КМДА   

У Голосіївському районі незабаром відкриється міський громадський простір Vcentri Hub, повідомляє пресслужба КМДА.

Його розташовано не зовсім у центрі — за адресою вулиця Велика Китаївська, 83, це неподалік від проспекту Науки, у двох кілометрах від Деміївської площі.

У хабі — дві зали з мультимедійним обладнанням для проведення заходів, загалом розраховані на 80 відвідувачів.

Громадські організації зможуть проводити тут лекції, тренінги тощо. Усі послуги — безкоштовні, але потрібно зареєструватися в реєстрі інститутів громадянського суспільства на порталі www.vcentri.com.

Заступниця голови КМДА Марина Хонда запевняє, що новий хаб облаштують відповідно до потреб маломобільних людей. Поки що високі сходи перед входом виглядають не надто інклюзивно. Крім того, є нещодавній приклад нового Центру реабілітації дітей з інвалідністю, який не вдалося зробити зручним для дітей з інвалідністю.

Перший центральний Vcentri Hub відкрили у березні 2020 року на вулиці Володимирській, 51-Б, поблизу Золотих воріт. Ним керує КП «Центр публічної комунікації та інформації».

Міська адміністрація планує відкрити такі ж майданчики у десяти районах Києва. Хаби вже є в Оболонському та Шевченківському районах.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button