Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У трансляції британського агентства Reuters з Майдану Незалежності кияни пропонували купити гараж у Солом’янському районі. Номер у «оголошенні» належить посольству Росії, а гараж – це сама будівля представництва.

Автори перфомансу – Rusama Bin Belkin та компанія Dronarium.

Продюсер TV Reuters в Україні Сергій Каразій пояснив, навіщо агентство веде трансляцію з Майдану.

«Reuters є найбільшою в світі агенцією новин, на сервіс якої підписані тисячі видань по всьому світі. Серед них близько 800 телеканалів і кілька тисяч онлайн медіа. Україна є зараз темою номер один в новинах вже протягом кількох тижнів. Редактори хочуть показати своїм читачам/глядачам як ця Україна виглядає. Лайв з Майдану, котрий ми запустили п’ять днів тому, включають час від часу в свої випуски новин практично всі телеканали», – пише він.

Каразій наголосив, що камера була встановлена не з метою побачити «потенційні бомбардування» міста.

Камера встановлена на балконі готелю «Україна». Вона працює в автоматичному режимі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button