Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23408 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Zurab Kurtsikidze/EPA

Щоб фінансово допомогти українцям після агресивного вторгнення російських військ, іноземці орендують кватири на Airbnb в Україні і закликають зробити цей рух масовим, пише The Guardian.

Пара, що забронювала житло у Києві з третього по десяте березня, так пояснили свій жест: «Привіт, Маріє, ми з дружиною щойно забронювали вашу квартиру на тиждень, але, звичайно, ми не будемо відвідувати. Це лише для того, щоб ви могли отримати гроші».

Інший користувач Twitter повідомив, що забронював своє житло в Україні на тиждень і закликав інших поділитися цією ідеєю.

У відповідь на заклики Airbnb відмовилося від своїх комісій в Україні (коливаються від 3% до 15%), аби власники могли отримували 100% доходів.

Водночас Браян Ческі, виконавчий директор і співзасновник, компанії все ще вагається, чи продовжувати свою діяльність в Росії.

Нагадаємо, що великі міжнародні архітектурні компанії вже відмовилися від будь-якої співпраці з Росією через вторгнення в Україну. З країни-агресора також почали зникати відомі сервіси та бренди. Зокрема, там більше не можна купити айфон і кросівки Nike.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button