Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Київський пекар Андрій Пивовар створив оригінальний рецепт хліба «Чорнобаївський». Його виготовляють з додаванням чорносливу, льону та мускатного горіха.

Інгредієнти пекар обрав невипадково. За його словами, вони несуть у собі певний символізм:

«Чорнослив – це обгорілі орки, білий льон – іскри від української арти, а мелений мускатний горіх – звичайно ж, порох», – пояснює Пивовар.

Андрій Пивовар

Андрій Пивовар та його пекарня з перших днів повномасштабної війни випікають хліб та випічку для української армії, а зараз запустили виробництво хліба «Чорнобаївський», який своєю появою завдячує славетному аеропорту в селі на Херсонщині.

Ворожа армія зазнала втрат авіаційної техніки під Херсоном – аеродром у Чорнобаївці, де згоріло багато гелікоптерів збройних сил РФ.

Чорнобаївка стала своєрідним мемом та символом знищення російських військ. За словами радника голови офісу президента Олексія Арестовича, наші військові дев’ять разів вдало ударили по аеродрому.

Андрій Пивовар живе і працює в Києві. Після початку війни Росії проти України він залишився в столиці та продовжує пекти хліб для цивільного населення та військових.

Всі фото: facebook/a.pyvovar

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button