Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: president.gov.ua

Частину мосту через річку Ірпінь відремонтують та відкриють за декілька місяців, зараз там будуватимуть тимчасову переправу. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський під час візити в Бучу.

Переправу відкриють приблизно за два тижні, пообіцяв міністр інфраструктури Олександр Кубраков. За його словами, повноцінний рух одним проїздом мосту можна буде запустити вже за два місяці, обома проїздами – за три-чотири місяці.

За попередньою інформацією Мінінфраструктури, через напад російських окупантів зруйновано: міст на автомобільній дорозі М-06 Київ-Чоп, Стоянка; міст між с. Буча та м. Ірпінь; міст через р. Буча, на дорозі Т-10–01; міст на дорозі Р-30 Під’їзд до м. Ірпеня км 6+000; міст на дорозі М-07 Київ — Ковель — Ягодин км 23+000 через р. Ірпінь в Гостомелі.

Рух трасою Київ-Чоп планують відновити уже за кілька тижнів. За місяць також планують відновити залізничне сполучення від Святошина до Клавдієвого.

25 лютого, на другий день війни, українські військові, щоб запобігти просуванню російських сил до Києва, підірвали міст через річку Ірпінь, що з’єднує однойменне місто зі столицею. Другого квітня Київщина була звільнена від російських військ, в тому числі Ірпінь, Буча, Гостомель.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button