Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Ілюстративне фото: sd4ua.org

У Телеграм-боті «Повітря NOW», який створила команда ЛУН Місто Air, з’явились дані по Львову та Одесі. Зміна міста доступна у кнопці меню.

Наразі компанія намагається відновити покриття станціями якості повітря у містах-супутниках Києва.

У 2021 році розробники ЛУН Місто Air запустили iOS-віджет «Повітря NOW» для смартфона, за допомогою якого жителі Львова і Києва зможуть стежити за якістю повітря. Віджет оновлюється в режимі реального часу і повідомляє про концентрацію шкідливого дрібнодисперсного пилу за вікном.

Станції вимірюють щосекунди дрібні часточки (серед джерел — автотранспорт, промисловість, пожежі), вологість та температуру. Дані показують у реальному часі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button