Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 280 днів. За цей час ми опублікували 23514 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook/TsumKyiv

У Києві відновлюють роботу Центральний універмаг та ТРЦ River Mall. Найближчим часом планують відкрити також Lavina Mall та Mandarin Plaza, пише RAU.

Столичний ЦУМ відновив свою роботу шостого квітня, але поки працює лише точка видачі інтернет-замовлень Click&Collect. Замовлення можна фізично забрати у ЦУМі. Їх віддають за попереднім записом у зоні Click&Collect на другому поверсі ЦУМ (вхід – евакуаційні сходи зі сторони КМДА) щоденно з 11:00 до 17:00. Оскільки паркінг в ЦУМ тимчасово не працює, можна залишити авто в спеціальній зоні біля будівлі ЦУМ, поруч із будівлею КМДА.

Як повідомляють в ТРЦ River Mall, з восьмого квітня торгово-розважальний центр поновив роботу. Графік ТРЦ – з 10:00 до 18:00, а супермаркету «Сільпо» – з 09:00 до 20:00. Послугами паркінгу можна скористатись безкоштовно.

Також найближчим часом мають відкрити Lavina Mall та Mandarin Plaza. Крім продовольчих супермаркетів будуть відкриті і магазини одягу, зокрема, готовність відновити роботу підтвердив Helen Marlen.

З першого квітня відновив роботу ТРЦ Gulliver. Він працює з 10:00 до 18:00.

У всіх ТРЦ під час повітряної тривоги магазини закриватимуть, доки не пролунає відбій. Співробітники та відвідувачі повинні спускатись до тимчасового укриття.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button