Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Візуалізація: Львівська міська рада

У Львові збудують окреме модульне містечко з двоповерховими дерев’яними котеджами для вагітних переселенок, повідомляє міська рада.

Жінок при надії та з новонародженими дітьми розмістять у локації в районі Тракту Глинянського. Це будуть інші умови, ніж у контейнерному містечку.

«У містечку зможе проживати до 160 людей. Тут буде передбачено окреме місце для візочків, для приготування їжі тощо. І локація спокійна, і недалеко до центру», — зазначив міський голова Андрій Садовий.

Кошти на це житло надали Червоний хрест, ЮНІСЕФ та ООН.

За даними міськадміністрації, зараз у Львові живуть 209 вагітних жінок, які рятуються від війни. За останні 40 днів переселенки, що переїхали до Львова, народили майже 200 дітей.

Сьомого квітня у Стрийському парку почали облаштовувати тимчасове містечко з контейнерів, які подарувала Польща. Зараз встановлюють 88 житлових контейнерів, у яких зможуть жити приблизно 350 людей, переважно студенти. В одному будиночку можуть жити дві-чотири людини. Всередині — меблі, світло, тепло. На території містечка — санвузли та їдальня. Загалом у місті облаштують три таких містечка на тисячу осіб.

Читайте також: Balbek Bureau спроєктували тимчасове житло для переселенців (фото)

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button