Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23531 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: пресслужба КМДА

На вулицях Києва доступні для прокату сотні електросамокатів і велосипедів, повідомляє заступник голови КМДА Костянтин Усов.

Так, Bolt вивів на вулиці вже 500 електросамокатів, і найближчими днями цю кількість збільшать до 1000. Scroll і Зелектра виводять приблизно по 200 самокатів.

BikeNow має на лінії близько 400 прокатних велосипедів. Міська адміністрація просить збільшити кількість до 2000.

Найактивніше кияни користуються прокатними електросамокатами та велосипедами рано вранці, коли комендантська година вже закінчена, а наземного транспорту ще мало.

Оператори прокату отримали на свої вантажні машини спеціальні перепустки для пересування під час комендантської години. Це дозволить розвозити самокати та велосипеди, рівномірно розподіляючи їх містом, перед початком дня.

Нагадаємо, днями відновив роботу в Києві Uber.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button