Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/respublikapark

Торговельно-розважальний центр Respublika Park, розташований на Кільцевій дорозі в Києві, відновив роботу з 24 квітня. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці ТРЦ.

Вже відкрито десятки магазинів, серед яких Comfy, Сільпо, Foxtrot, Eldorado, Будинок іграшок, магазини одягу, взуття, парфумерії та прикрас, кафе й ресторани. Також працює кінотеатр Multiplex IMAX.

Тричі на тиждень — понеділок, середа і субота з 12:00 до 15:00 — працює пункт вакцинації від COVID-19. Доступні вакцини — Pfizer і CoronaVac. При собі слід мати паспорт і код. Діють і жива черга, і попередній запис у Helsi.

У разі повітряної тривоги магазини та заклади зачинатимуться, а працівникам і відвідувачів слід пройти до укриття. Найближче, однак, як зауважує адміністрація Respublika Park, — на станції метро «Теремки», у десяти хвилинах від торговельного центру. При цьому ТРЦ має великий паркінг.

Загалом Respublika Park працює щоденно з 11:00 до 19:00.

ТРЦ Respublika Park, який будували з 2012 року, відкрився у середині листопада 2021-го, під час пандемії. Трохи більш як через три місяці почалося російське вторгнення.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button