Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook/bikenow.com.ua

Сервіс оренди велосипедів Bikenow знову закрив прокат на Троєщині через вандалізм та крадіжки. Про це йдеться на сторінці компанії в Facebook.

«Троєщина буде закрита для користування транспортом!!! Ми не надаємо транспорт там, де його нищать та діє безвідповідальність», – повідомили в соцмережі.

У кінці квітня на Троєщині розібрали велосипед поряд з Деснянським центром надання адмінпослуг. Тоді в компанії попередили, що у разі повторення випадків, локацію Троєщини для паркування закриють. Також вони повідомили, що отримують багато фотографій з покаліченим транспортом.

За словами колишнього директора сервісу Олексія Кушки, одною з причин вандалізму є економічна ситуація в країні: велосипеди ламають та здають на метал або перепродають. Деякі намагаються забрати собі транспорт, перефарбувавши фірмовий колір. За статистикою найбільше випадків вандалізму, коли Кушка управляв компанією, було на Троєщині, Позняках та Борщагівці.

У 2018 році компанія Nextbike (стара назва Bikenow) вирішила тимчасово закрити дві станції велопрокату на Троєщині через випадки вандалізму і спроб угону велосипедів. Тоді ж закрили парковки біля Деснянського ЦНАПу та на проспекті Шухевича. У 2021 році сервіс знову заборонив паркування велосипедів по всьому житловому масиву, окрім проспекту Шухевича.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button