Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Кадр із фільму «Стоп-Земля»

У Львові та Києві відбудеться рестроспективний кінофестиваль Нова українська хвиля.

На фестивалі показуватимуть українські фільми, зняті після 2014 року. Програму поділили на дві секції. Перша, «Кіно наших днів», присвячена соціальній тематиці. Серед фільмів — «Плем’я» Мирослава Слабошпицького, «Мої думки тихі» Антоніо Лукіча, «Герой мого часу» Тоні Ноябрьової та «Стоп-Земля» Катерини Горностай.

У секції «Люди війни» показуватимуть «Черкаси» Тимура Ященка, «Додому» Нарімана Алієва, «Погані дороги» Наталії Ворожбит і «Атлантиду» Валентина Васяновича.

Покази проходитимуть у кінотеатрах «Планета Кіно». У Києві фестиваль триватиме з 26 по 29 травня, у Львові — з 19 по 22 травня.

Одночасно з офлайн-програмою заплановано обговорення у форматі онлайн-подкасту. Гостями стануть режисери Антоніо Лукіч, Наріман Алієв, Валентин Васянович і Мирослав Слабошпицький, актор «Черкас» Дмитро Сова, виконавиця головної ролі у фільмі «Стоп-Земля» Маша Федорченко, оператор «Додому» Антон Фурса та інші.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button