Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23622 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: unsplash

Авіакомпанія Wizz Air надасть десять тисяч безкоштовних квитків для українських біженців, котрі планують летіти із Болгарії, Угорщини, Польщі, Румунії, Словаччини до Великої Британії для участі у візовій програмі британського уряду «Житло для України». 

Акція стартує вже цими вихідними. Період здійснення подорожі за нею триватиме з 14 травня по 15 червня 2022 року. Цієї суботи представники Wizz Air та уряду Великобританії в лондонському аеропорту Лутон зустрічатимуть українців, які прибувають з Кракова й Варшави.

Станом на п’яте травня уряд Великої Британії видав українцям понад 95 тисяч віз у рамках цієї програми. Понад 37 тисяч українців уже прибули до країни.

Безкоштовні квитки Wizz Air доступні на 61 маршруту, які авіакомпанія виконує з Болгарії, Угорщини, Польщі, Румунії та Словаччини до Великобританії, і включають один предмет ручної поклажі та один предмет зареєстрованого багажу (до 32 кілограмів) для кожного пасажира.

Також організація Choose Love запустила офіційний вебсайт, на якому донори в Європі та Великобританії можуть збільшити кількість квитків.

Українські біженці, які хочуть забронювати безкоштовний квиток, можуть зробити це за посиланням. Для того, щоб отримати право на безкоштовні квитки, пасажирам потрібно ввести номер свого паспорта України (закордонний паспорт, який використовується для виїзду за кордон) під час бронювання. Під час реєстрації пасажирам також необхідно буде надати український паспорт та візові/проїзні документи.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button