Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23469 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Всеукраїнська рада церков спрямувала президенту Володимиру Зеленському та міському голові Києва Віталію Кличку протест проти муралу «Свята Джавеліна» на Солом’янці.

Вважають, що розпис порушує українське законодавство, яке «зобов’язує з належною пошаною ставитися до релігійних переконань».

«Ми, віруючі люди України, висловлюємо категоричне несприйняття та протест таким виразам публічного псевдомистецтва, які використовують релігійні почуття та символи як об’єкт пародії», — наголошує Рада церков.

У пресслужбі додають, що раніше обурювалися «популяризацією матюків» на вуличних білбордах.

Автор оригінального образу Кріс Шоу — спершу це була Мадонна з Калашниковим — вважає, що зброя завжди була елементом іконографії — він просто замінив мечі та списи на сучасний автомат.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button