Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23616 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: unsplash

У Печерському районі зареєстрували випадок сказу у безпритульного кота. Про це повідомляє управління Держпродспоживслужби в Києві.

Восьмого червня у відділ по боротьбі зі сказом тварин доставили труп безпритульного кота. За результатами аналізів виявлено свічення характерне для сказу тварин.

Фахівці зараз проводять профілактичні щеплення тварин проти сказу в зоні карантинних обмежень та загрозливій зоні. Також не допускається проведення виставок та інших видовищних заходів за участі тварин у зоні карантину.

Збудником сказу є вірус, що вражає центральну нервову систему. Зараження сказом відбувається через пошкоджені шкірні покриви або слизові оболонки під час укусу або ослинення.

Спеціалісти радять при укусах диких або домашніх тварин з підозрою на сказ рясно промити рану водою з милом та звернутись до лікаря.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button