Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Вікіпедія

Турецька компанія Baykar заявила, що безкоштовно передасть Україні три ударні безпілотники «Байрактар», на які українці пожертвували 600 мільйонів гривень.

22 червня Сергій Притула оголосив, що його фонд спробує зібрати гроші на три Bayraktar TB2 потягом тижня. Натомість українці за три дні зібрали на чотири байрактари.

Виробник опублікував у твіттері заяви трьома мовами, в якій висловлює захоплення такою солідарністю.

«Компанія Baykar не прийматиме оплату за ТВ2 і безкоштовно відправить три БПЛА на український фронт. ми просимо натомість зібрані кошти спрямувати на допомогу в боротьбі народу України», — йдеться у заяві.

Нагадаємо, у травні в Литві за три доби зібрали п’ять мільйонів євро на Bayraktar TB2 для України. Після цього міністр оборони Туреччини заявив, що Україна отримає цей байрактар безкоштовно, а зібрані гроші підуть на придбання боєприпасів для безпілотника.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button