Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Portuguese Gravity / Unsplash

Цього літа в Європі спостерігається неочікувано стрімке відновлення авіаційного трафіку на тлі скасування ковідних обмежень, повідомляє ЦТС. Під час пандемії європейці не лише скучили за подорожами, але й зекономили гроші, які зараз прагнуть витратити.

Так, у червні Ryanair перевіз 15,9 мільйона пасажирів, що на 203% більше, ніж у червні минулого року. А загалом за пів року послугами ірландської авіакомпанії скористалися 134,5 мільйона пасажирів, що на 283% більше, ніж роком раніше. Заповнюваність місць на червневих рейсах Ryanair становила 95%.

Загалом останні чотири місяці лоукостер перевершує доковідні показники, навіть попри негативний вплив війни Росії в Україні.

Wizz Air у червні перевіз понад 4,3 мільйона пасажирів, на 179% більше за показник червня минулого року. Цей місяць став найкращим в історії угорської авіакомпанії з точки зору трафіку.

За пів року послугами Wizz Air скористалися 18,9 мільйона людей.

Нагадаємо, директор Ryanair заявив, що компанія поступово підвищуватиме вартість авіаквитків.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button