Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23606 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Getty Images

У суботу, 23 липня, волонтери ініціативи Repair Together влаштували рейв-толоку у селі Ягідне на Чернігівщині. Активісти розбирали завали Будинку культури, що згорів після обстрілів окупантів.

Київські активісти розбирали завали та прибирали сміття біля зруйнованих окупантами будинків. Це не перша акція Repair Together. Раніше вони влаштували толоку у сусідньому селі Лукашівка.

Фото: Інстаграм/anna_shokur_

Repair Together – волонтерська ініціатива щодо відновлення сіл, які постраждали під час російського вторгнення в Україну.

Фото: Інстаграм/anna_shokur_

Волонтери збирають однодумців та виїжджають у зруйновані села, аби допомогти розібрати завали, розчистити вулиці та двори, а також допомогти місцевим мешканцям по господарству.

Фото: Інстаграм/anna_shokur_

Організація планує до зими відбудувати щонайменше 12 зруйнованих вщент будинків та відремонтувати ще 25. Допомогти ініціативі можна, зробивши пожертву.

Фото: facebook/alina.krivkina

Село Ягідне розташоване на південь від Чернігова і за 150 кілометрів від Києва. Населений пункт окупували в перших числах березня. Близько 400 місцевих мешканців було взято у полон, вони місяць просиділи в темному тісному підвалі місцевої школи. За час окупації росіяни розстріляли, за різними даними, 20 цивільних мешканців.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button