Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: unsplash

У Львові різко знизився попит на оренду квартир, але пропозицій дешевого житла однаково мало. Про це повідомляє «Твоє місто».

За даними експертки з нерухомості Ірини Яремко, станом на зараз попит на оренду житла різко впав, люди переважно обирають дорожче житло з ремонтом. Пропозицій дешевого житла – 5-6 тисяч гривень за місячну оренду – мало.

В агентстві «Галицька нерухомість» вважають, що на ринку оренди житла нині застій, а комерційну оренду «вибив курс долара».

Зараз у Львові багато орендарів шукають житло на короткий час, але не всі власники згодні здавати житло на такий термін.

«Багато таких клієнтів, які просять оренду на короткий термін за три-чотири тисячі. Це означає, що люди планують перебути у Львові якийсь період і повернутися додому. Але знову ж таки тут не збігаються бажання власників квартир і потенційних орендарів. Власник, який має житло і хоче з нього отримувати пасивний дохід, мріє про орендаря на довший термін», –  зазначає Яремко.

Наприкінці травня вартість оренди житла у Львові стабілізувалася й повернулася приблизно до довоєнної цінової політики у валютному еквіваленті.

Читайте також: Працівницю Львівської міськради звільнили за завищення оренди на житло. Чи це правильно?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button