Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Ukrainian FireFighters Foundation

Рятувальник Держслужби з надзвичайних ситуацій України Володимир Сковородка біжить «ультрамарафон вдячності» – 800 кілометрів з Києва до Варшави. Про це повідомляє організація Ukrainian FireFighters Foundation.

Надзвичайник за 14 днів пробіжить 800 кілометрів від Києва до столиці Польщі. Отже, він має пробігати 50-70 кілометрів щодня. За шість днів він подолав 365 кілометрів.

Планується, що 24 серпня, у День незалежності України, Сковородка перетне фінішну пряму ультрамарафону у Варшаві і встановить рекорд Національного реєстру рекордів України.

Повний маршрут марафону: Київ–Житомир–Рівне–Луцьк– Ковель–Хелм–Люблін–Граволін– Вязовня–Варшава.

Українці можуть доєднатися до забігу онлайн, обравши свою дистанцію на сайті, та зробивши внесок на рахунок благодійного фонду «Українські Вогнеборці». Ціль – зібрати два мільйони гривень на закупівлю спеціального обладнання для ліквідації наслідків військових дій в Україні. Також до марафону українці долучаються офлайн, пробігаючи кілометри разом з рятувальником ДСНС.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button