Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23408 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/BrovaryBlagoustriy

Намір встановити у парку «Перемога» у Броварах фігуру Котигорошка викликав у місцевих мешканців обурення. На фейсбук-сторінці КП «Бровари-Благоустрій» не знайти жодного позитивного коментаря на цю тему.

Ідея створення Котигорошка виникла, як повідомляється, у директора комунального підприємства та художника Сергія «Батера».

Фото: facebook.com/BrovaryBlagoustriy

Котигорошка виготовили з металевого каркасу та бетонної суміші, потім розмалювали. За задумом, він топче ногою російські ракети і міни — ці уламки було знайдено на території Броварського району.

Броварчани називають скульптуру «несмаком», «жахіттям», пропонують поставити її у подвір’ї художника або директора КП, а також вважають, що навіть лебідь із шин виглядав би краще.

Фото: facebook.com/BrovaryBlagoustriy

«Арт-об’єкт “Котигорошко” вже на фінішному етапі. Так, саме арт-об’єкт. Даний об’єкт не є пам’ятником. Тому всі звинувачення в бік художника безпідставні, адже він як автор так бачить свого героя», — захищаються у КП «Бровари-Благоустрій».

У підприємстві наголошують, що матеріали для виготовлення Котигорошка подарували благодійники.

Скульптуру планують встановити у парку «Перемога» на місці демонтованого літака.

Фото: facebook.com/BrovaryBlagoustriy

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button