Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23627 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: unsplash

Власник історичної піцерії в Неаполі вирішив привернути увагу до підвищення цін на енергоносії. Він додав внески за газ, електроенергію та орендну плату окремими пунктами у чеку, щоб показати, як підвищення цін вплинуло на роботу його ресторану, пише The Mayor.

Спочатку власник піцерії виклав фото квитанції у соцмережах, за що його розкритикували місцеві ЗМІ. Пізніше керівництво піцерії опублікувало роз’яснення, пояснюючи, що фотографія квитанції була лише «провокацією» та інструментом для початку дебатів.

Піцерія Gorizia працює в місті Неаполь вже більше ста років, але сучасні реалії загрожують існуванню закладу.

Сальваторе Грассо, власник піцерії, пояснив, що минулого року він платив 2500 євро за газ і електрику на місяць, але в липні цього року отримав рахунок за комунальні послуги в розмірі 8300 євро – більше ніж на 300%. Через це ціни на піцу зросли на 12 відсотків. У такий спосіб власник хотів пояснити клієнтам підвищення цін, а квитанція була несправжньою.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button