Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23597 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Deep Bar. Фото: restaurantandbardesignawards.com

Бар у Дніпрі та ресторан в Одесі увійшли до п’ятірки переможців категорії європейського регіону міжнародної премії Restaurant & Bar Design Awards, повідомляється на інстаграм-сторінці конкурсу.

Так, журі обрало серед найкращих дизайн інтер’єру дніпровського Deep Bar, який розробляла студія YOD Group.

На першому поверсі розміщено квіткову крамницю та кав’ярню, але основна частина закладу — це просторе підвальне приміщення. Тож у підземній залі з баром зі стелі звисає коріння, що концептуально поєднує верхній та нижній поверхи. Це ніби корені рослин із квіткарні нагорі.

Deep Bar. Фото: restaurantandbardesignawards.com

Другий заклад-переможець — одеський ресторан грецької кухні Nikos, інтер’єр якого проєктувала студія Belenko Design. Заклад розташовано в історичній будівлі на вулиці Грецькій. В оформленні інтер’єру використали мармур і старовинне дерево.

«Як приємно, що ми разом можемо робити Одесу та Україну красивішими, культурнішими, гастрономічнішими та заявити про себе на весь світ», — коментують отримання нагороди у Nikos.

Nikos Greek Bistro. Фото: belenko.design

Решта закладів-переможців — Delta в Афіна, лондонські Upstairs at Langan’s і бар при готелі Booking Office 1869.

До короткого списку Restaurant & Bar Design Awards входили також ресторан Terra (дизайн YOD Group) у Винниках під Львовом та кафе Fresh Black (Loft Buro) у модерністській будівлі на вулиці Рейтарській у Києві. Ці ж заклади були відібрані до довгого списку Dezeen Awards.

Читайте також: Рейтарська Circle: як модерністську будівлю в центрі Києва перетворили на фудмаркет

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button