Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23587 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook/epicentrkua

Компанія Епіцентр К відкриває два нові торгові центри з фуд-маркетами в Києві та Львові. На заході України компанія відкриє свій перший торгово-розважальний центр, пише LB.

У Львові ТЦ розташується в Сокільниках, поруч з Кільцевою дорогою. З десятого вересня для відвідувачів будуть доступні перші два поверхи, на яких працюватимуть всі формати мережі. Запуск в роботу третього поверху, площі якого будуть віддані під оренду, планується пізніше.

На першому поверсі ТЦ відкриється продуктовий Food Market, який відзначатиметься повним циклом власного виробництва: крафтовою випічкою, львівською кухнею, коптильнею на вишневих гілках.

Також в ТЦ з’явиться воркшоп з широким асортиментом ручного інструменту та витратних матеріалів. Площа буде оформлена у стилі індустріальної фабрики. На другому поверсі розташуються окремі магазини компанії. Там продаватимуть меблі, товари для саду й огороду та товари для дому.

У новому львівському ТЦ створили 30-метровий атріум зі скляним дахом, де буде розташована ярмарка сезонних товарів. У компанії обіцяють, що шопінг буде більш доступним та зручним для людей з інвалідністю. Перед паркувальним майданчиком ТЦ, перша черга якого вміщуватиме майже тисяча авто, буде обладнана велика пішохідна зона із зеленими насадженнями та зонами відпочинку.

ТЦ Епіцентр у Києві відкриється на перетині Дніпровської набережної з вулицею Березняківська. Він вміщуватиме наземний та підземний паркінги. У ТЦ також відкриється Food Market з окремим фуд-кортом. На першому поверсі також можна буде придбати будівельні матеріали, інструменти, вироби з металу і дерева, сантехніку, плитку та інші покриття для підлоги, декоративні матеріали, побутову хімію та косметику, автотовари, на другому – товари для дому, саду та огороду.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button