Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: shop.brave.ua

Маркетплейс Made with Bravery просуватиме українських виробників за кордоном, повідомляє Міністерство цифрової трансформації.

Платформу створили компанії EVO, Visa та Banda. На сайті Made with Bravery можна здійснити покупку з будь-якого куточка світу. Доставка здійснюється Укрпоштою.

Бренди можуть продавати одяг і взуття, дитячі товари, товари для краси та здоров’я, дому та саду, спортивні товари, а також предмети мистецтва та колекціонування. Продукція обов’язково має бути вироблена в Україні.

Не можна торгувати зброєю, алкоголем і тютюном, ліками, лаками для нігтів і парфумами.

У пріоритеті — бренди, що представлені у соціальних мережах, мають гарні фото та опис товару, а також виробники унікальних, автентичних речей. Маркетплейс бере комісію в розмірі 12%.

5% від кожного придбаного товару передають фандрейзинговій платформі UNITED24 — ці гроші буде спрямовані на відбудову України. При оплаті карткою Visa ще додатково 5% перераховують на UNITED24 на підтримку держави.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button