Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: КМДА

На київських автошляхах влаштовують кільцеві розв’язки малого радіусу. Як повідомляє «Київавтодор», «дорожні клумби», завдяки яким проїжджати перехрестя стає безпечніше, – загальноєвропейська практика.

Нову кільцеву розв’язку облаштовують на перехресті вулиць Кудряшова, Генерала Шаповала і Людмили Проценко поблизу Солом’янського ландшафтного парку. Автодорівці вже влаштували нові бордюри, виправили профіль доріг, та невдовзі покладуть нове асфальтове покриття.

Такі розв’язки з’являються в Дніпровському районі. Там виконано 95% усього обсягу робіт. Зокрема, кільця малого радіусу влаштували на вулиці Петра Вершигори (з’їзд із проспекту Романа Шухевича) та перехресті вулиць Червоноткацької і Юрія Поправки. Нову розмітку планують нанести до кінця цього тижня.

Кільцеві розв’язки облаштують на перехресті вулиці Кудрявської, Кудрявського узвозу та провулку Нестерівського, на перехресті вулиць Кіото і виїзду на проспект Броварський, на перехресті вулиць Зрошувальної та Академіка Горбунова.

Кільцеві перехрестя малого радіусу – одні з найбільш ефективних засобів заспокоєння руху. Вони змушують водіїв знижувати швидкість на під’їздах до перехресть, завдяки чому значно знижується аварійність і наслідки ДТП на таких ділянках.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button