Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23484 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Стас Козлюк

У Києві збільшення кількості аварій пов‘язано із дощем, а не з відключенням світла. Про це 27 жовтня на засіданні Київради заявив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Його процитувала депутатка Ксенія Семенова. За її словами, місцева влада недооцінює небезпеку на дорогах при відсутності освітлення і світлофорів.

Вона звернулася до патрульної поліції з проханням забезпечити регулювання найкритичніших перехресть і переходів, де найбільша ймовірність аварій, і жорсткіше контролювати швидкісний режим.

Сьогодні, 28 жовтня, КМДА закликала бути уважними на дорогах у темний час доби: водіїв – дотримуватися Правил дорожнього руху, а пішоходів – носити флікери. Зокрема, пішоходів попросили враховувати обставини відключення вуличного освітлення та подбати про власну безпеку – одягати світловідбивні елементи. У разі вимкнення світлофорного об’єкту, відповідно до вимог ПДР, водії для проїзду нерегульованого перехрестя мають користуватися відповідними дорожніми знаками.

Через відключення електроенергії роботу окремих світлофорів на складних перехрестях та транспортних розв’язках забезпечили резервним живленням, що подовжує працездатність світлофорів від двох до чотирьох годин.

223 світлофори отримали резервне живлення на випадок відключення світла. Зокрема, такі світлофори є на перехрестях вулиць Теліги – Дорогожицька, Теліги-Ольжича, Гостомельське шосе – вулиця Міська, проспект Палладіна-вулиця Булаховського, вулиці Стеценка – Щербаківського, Харківська площа.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button