Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Україна вперше презентувала свій павільйон на Конференції ООН зі зміни клімату, який проходить 6-1 листопада в Шарм-ель-Шейху, повідомляє Міністерство довкілля.

У центрі павільйону — інсталяція у вигляді вирви від снаряда. Всередині «вирви» розміщено понад п’ятсот кубів із переробленого матеріалу Polygood від The Good Plastic Company з шістнадцятьма видами українських ґрунтів.

Тематично павільйон поділено на два блоки — наслідки війни для клімату та бачення майбутнього України.

На цьому фото — частина стовбуру десятирічного дуба, пошкодженого під час боїв за Ірпінь:

На кліматичній конференції ООН Україна планує обговорити підрахунок збитків, завданих російським второгненням. Зокрема, презентують ініціативу «Зелені зернові шляхи» щодо створення партнерств на кожному етапі ланцюжка постачання зерна.

«Українська делегація буде блокувати всі намагання РФ легітимізувати її незаконні кліматичні звіти», – додає міністр довкілля Руслан Стрілець.

Читайте також: «Після війни довкілля відновиться за століття». Що роблять Мінекології, активісти та ДСНС для збереження української природи

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button