Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Один із варіантів ескізів головної новорічної ялинки

Цього року в столиці найімовірніше буде встановлена новорічна ялинка, але не буде масових святкувань. Компанія Folk Ukraine, яка займається організацією новорічного свята на Софійській площі, вже розпочата роботу по підготовці до встановлення ялинки, пише Realist.

За словами мера Києва Віталія Кличка, буде ялинка чи ні, стане відомо ближче до Нового року, але попередньо влада підтримує її встановлення – «тому що атмосфера Нового року має бути».

«По-перше, ми відштовхуємося від безпеки. І це питання є ключовим… Але можу сказати, що і новорічну ялинку розглядаємо… Атмосфера нового року має бути… Тому ми зараз розглядаємо в обмеженому такому форматі святкування Нового року і різдвяних свят, але не хочемо їх скасовувати», – заявляв напередодні мер у телемарафоні.

Цього року не буде традиційних святкувань, концертів та ярмарку, але буде ялинка як символ Нового року та Різдва. За словами директора Folk Ukraine Ігоря Добруцького, зараз вивчаються всі можливості по встановленню головної ялинки, обговорюються різні варіанти. Він зазначив, що «цього разу ялинка буде не про новорічне диво, цього року зовсім інша історія».

Наразі розроблено декілька варіантів ескізів, якою може бути головна новорічна ялинка.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button