Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23609 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: shpalta.media

У Чернівцях оголосили всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на кращу проєктну пропозицію комплексного благоустрою Центральної площі. Про це повідомляє міськрада.

Учасники конкурсу мають розробити комплексне планування та благоустрій площі Центральної. Зокрема, необхідно створити комфортний простір для відпочинку та дозвілля мешканців громади та туристів.

При формуванні пропозиції потрібно враховувати побажання чернівчан, які зібрали під час публічних консультацій. Йдеться про об’єднання частин площі, перетворення фонтану на «сухий», модернізацію пам’ятника Шевченку та стіни позаду.

Конкурс триватиме чотири місяці – з 17 листопада 2022 року по 17 березня 2023 року. Команді, яка отримає перше місце, виплатять 120 тисяч гривень, друге – 80 тисяч гривень, третє – 50 тисяч гривень.

Втім, ще у 2020 році проводився бліц-конкурс на реконструкцію площі. Тоді обрали три проєкти, але реалізацію так і не почали.

Проєктна пропозиція Н. Грицаєвої, О. Кишлярук

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button